Met meer dan 20 jaar ervaring is DreSports een specialist in Personal Training en coaching. DreSports helpt je om je gezondheid te verbeteren, je grenzen te verleggen en je doelen te behalen.

SPORTAANBOD

PERSONAL TRAINING alleen of in groep

Als jouw doel specifiek en persoonlijk is, is personal training een goede oplossing. Personal training is een mix van mental coaching, revalidatie, voeding en natuurlijk fysieke training. Door één op één te werken met een persoonlijke trainer krijg je intensieve begeleiding om je doel te halen. Wil je dus afvallen, een betere conditie of lichaamshouding, gezonder leven of hulp bij herstel van een blessure: personal training is de oplossing!

Er zijn veel mogelijkheden om betere mobiliteit te krijgen. Wanneer je een baan hebt waarbij je veel zit, waardoor je problemen ervaart met pijnlijke beweging, kan DreSports je helpen met kennis en specifieke oefeningen. In onze studio hebben wij unieke mogelijkheden om pijnklachten aan te pakken. Ons aanbod is voor iedereen individueel afgestemd.

WE HEBBEN MEERDERE VARIANTEN VAN PERSONAL TRAINING

Personal training vanaf
55
Small Group training vanaf
22,50

OVER ONS

TRAINERS

Het team van DreSports staat voor je klaar om met je aan de slag te gaan. In de privé trainingsstudio in Amstelveen biedt DreSports Personal Training op maat, zowel voor individuen als kleine groepen. Daarbij richten we ons op verschillende doelgroepen. We hebben lessen voor jong tot oud, beginners en ervaren sporters en voor elk budget.

PERSONAL TRAINER

ANDRÉ SANTOS

Ik help je om je doel te bereiken

WAAROM TRAINEN

BIJ DRESPORTS?

KLANT

VOORBEELDEN

 • Yvonne

  Les: Small Group Training
  Doel: Conditie verbeteren

  Als je gaat sporten bij André, weet je zeker dat je je conditie verbetert.

  Lees meer
 • Els

  Les: Small Group Training
  Doel: Conditie verbeteren

  Net op het moment dat je niet meer kunt, dan hoor je André roepen: “Kom op zet door, nog maar 10 seconden!”

  Lees meer
 • Finn

  Les: Personal Training
  Doel: Specifieke training

  André's trainingen zijn nooit saai; elke keer verzint hij iets anders.

  Lees meer