Met meer dan 20 jaar ervaring is DreSports een specialist in Personal Training en coaching. DreSports helpt je om je gezondheid te verbeteren, je grenzen te verleggen en je doelen te behalen.

SPORTAANBOD

ERVARINGEN

20/20 Training

Ons nieuwe concept 20/20 training is een alternatief voor intensieve personal training. Hierbij wordt 20 minuten persoonlijke begeleiding bij het sporten aangeboden inclusief gevarieerde en specifieke oefeningen. Dan is er nog 20 minuten beschikbaar om zelf aan je conditie te werken door cardio training. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden in de trainingsruimte aanwezig.

Het is mogelijk om 20/20 training als duo te doen. Met 40 minuten samen trainen is dit een voordelige keus. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

Ook bij 20/20 training wordt je zeer goed begeleid. De trainingen zijn afwisselend en aangepast aan jouw doel. Heel belangrijk, want daardoor blijf je gemotiveerd. De combinatie van cardio training en de meer complexe oefeningen van de personal trainer is effectief en elke keer weer anders.