Fit23 Afvalcursus

Afvallen op verantwoorde wijze

Fit23 is een afvalcursus waarin cursisten in 8 weken begeleid worden om op een verantwoorde wijze af te vallen. Door op eigen niveau te bewegen en trainen wordt er aan spieropbouw gewerkt. Daarnaast wordt er gekeken naar het voedingspatroon en leefstijl.

Deze afvalcursus is gericht op het verkrijgen van kennis met betrekking tot voeding, beweging en herstel/ balans en langzamerhand aan gedragsverandering werken. Na afloop hebben cursisten de mogelijkheid om die kennis toe te passen op het vervolg van hun gezondere leefstijl.

De lessen duren 90 minuten of 120 minuten en kunnen in groepsverband worden gedaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Rooster trainingen bij DreSports Amstelveen

Naast de Fit23 cursus zijn er andere mogelijkheden om te trainen in Amstelveen.

  • Maandag 19.00 uur: Small Group Training (SGT)
  • Dinsdag 09.00 uur: Personal Groep Training (PTG)
  • Woensdag 19.00 uur Afvalcursus (duur: 8 weken) *
  • Donderdag 19.00 uur: Personal training (groep)
  • Zaterdag 9.45 uur: Small Group training (SGT)
  • Zaterdag 11.00 uur: G-Fit

Personal training: op afspraak

* Afvalcursus (8 weken): Neem contact op om aan te melden. Sporters krijgen een melding als er een nieuwe startdatum bekend is.

Sportschool Amstelveen

In 8 weken verantwoord afvallen met sport

De Fit23 afvalcursus duurt acht weken met halverwege twee weken pauze, waarbij sporters alleen gelaten worden en zo zelfstandig de kennis van de eerste deel kunnen toetsen en leren toepassen. De resultaten zullen varieren, maar zijn al snel zichtbaar.

Online begeleiding in de groepsapp biedt in deze periode een extra steuntje. Door elkaar te steunen kunnen cursisten samen naar oplossingen zoeken en helpen om verantwoordelijkheid te nemen.

Na de cursus beschikken sporters over voldoende kennis over voeding om verder te kunnen afvallen.

Startdatum afvalcursus Fit23

Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor de afvalcursus van DreSports. Neem contact op voor het volgende instapmoment.

Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor de afvalcursus van DreSports. Neem contact op voor het volgende instapmoment.

Kwaliteit van leven verbeteren door sport

Afslanken is vaak een doelstelling van mensen om een betere gezondheid en een verbeterd uiterlijk te bereiken. Maar de motivatie om af te vallen kan ook gericht zijn op het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven en het verminderen van risico’s op verschillende ziekten.

Sporten en gezonde voeding kunnen een cruciale rol spelen bij het bereiken van deze doelen. Door regelmatig te sporten, verhoog je je metabolisme en verbrand je meer calorieën, wat kan leiden tot gewichtsverlies. Daarnaast kan krachttraining helpen om spieren op te bouwen, wat het metabolisme verder kan verhogen en je lichaamsvorm kan verbeteren.

Naast sporten is ook het aanpassen van je dieet belangrijk. Gezonde voeding kan helpen om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Het verminderen van de inname van suikers en verzadigde vetten kan leiden tot een lager cholesterolgehalte en een verminderd risico op diabetes en hartziekten.

Het combineren van sport en gezonde voeding kan niet alleen helpen bij het afvallen, maar ook bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn. Het is belangrijk om te onthouden dat het bereiken van deze doelen tijd en toewijding vergt, maar met de juiste motivatie en een gezonde levensstijl is het zeker haalbaar.

 

DreSports Amstelveen: hulp bij afvallen

Naast het trainen bij DreSports Amstelveen is het ook belangrijk om je dieet aan te passen om het gewenste resultaat te bereiken. De deskundige trainers van DreSports kunnen je informatie geven voor het maken van een persoonlijk voedingsplan dat past bij jouw trainingsdoelen.

Door te trainen bij DreSports en het aanpassen van je dieet, kun je niet alleen gewicht verliezen en spieren opbouwen, maar ook je algehele gezondheid verbeteren en het risico op verschillende ziekten verminderen.

Met de juiste motivatie en de hulp van DreSports, kun je jouw persoonlijke doelen bereiken en een gezonde levensstijl bereiken.

Personal Training Amstelveen