Met meer dan 20 jaar ervaring is DreSports een specialist in Personal
Training en coaching. DreSports helpt je om je gezondheid te verbeteren,
je grenzen te verleggen en je doelen te behalen.

SPORTAANBOD

ERVARINGEN

Personal Training

Als jouw doel specifiek en persoonlijk is, is personal training een goede oplossing. Personal training is een mix van mental coaching, revalidatie, voeding en natuurlijk fysieke training. Door één op één te werken met een persoonlijke trainer krijg je intensieve begeleiding om je doel te halen. Wil je dus afvallen, een betere conditie of lichaamshouding, gezonder leven of hulp bij herstel van een blessure: personal training is de oplossing!

Er zijn verschillende opties voor personal training:

– Eén op één of als duo. De gehele trainingsruimte plus begeleiding zijn exclusief voor jou (en je medesporter) beschikbaar.

– Personal Training groep. Dit is bijvoorbeeld voor familie- of vriendengroepen vanaf 3 personen met een gezamelijk doel. Kinderen onder de 18 sporten gratis mee op hun eigen niveau.

Voordat je met sporten begint, is er altijd een intakegesprek met André om vast te stellen waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Hierbij komt ook aan bod wat eventueel je beperkingen zijn, wat je huidige vermogen is en wat haalbaar is. DreSports stelt aan de hand hiervan een trainingsschema op en blijft je week na week stimuleren om op je trainingsroute te blijven.