Groepstraining

Trainen in groepsverband

Tijdens de groepstraining worden verschillende oefenvormen zoals cardio, kracht, flexibiliteit, stabiliteit gemixt en geoefend. Het is een ‘All body work-out’, waarbij er aandacht is voor persoonlijk beperkingen en mogelijkheden zowel als een korte persoonlijke coachingmoment.

De groepstraining is geschikt voor jong en oud vanaf 8 jaar.

Groepstraining bij DreSports vindt plaats op maandagavond om 19.00 uur.

Duur: 60 minuten per training.

Verbeter je conditie

De oefeningen voor de groepstraining zijn ontworpen om je lichaam op verschillende manieren uit te dagen en te verbeteren. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan persoonlijke beperkingen en mogelijkheden, zodat je de oefeningen op jouw eigen niveau kunt uitvoeren. De personal trainer van DreSports Amstelveen geeft je ook korte persoonlijke coachingmomenten om je te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken en eventuele fouten te corrigeren.

Tijdens de groepstrainingen werk je samen met andere deelnemers aan je fitnessdoelen. Het samen sporten kan zorgen voor extra motivatie en maakt het sporten ook een stuk gezelliger. De trainers van DreSports zorgen ervoor dat de trainingen uitdagend zijn voor zowel beginners als gevorderden en bieden altijd alternatieve oefeningen aan voor deelnemers die nog aan hun fitheid willen werken.

Het verbeteren van je conditie kan leiden tot een betere algehele gezondheid. Zo kan regelmatig sporten zorgen voor een lager risico op hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht. Daarnaast kan sporten bijdragen aan een betere nachtrust, stressvermindering en een betere stemming.

Kortom, groepstrainingen bij DreSports in Amstelveen bieden niet alleen een complete workout, maar kunnen ook bijdragen aan een betere algehele gezondheid. Door regelmatig deel te nemen aan de trainingen werk je aan je persoonlijke doelen en word je gemotiveerd om steeds beter te worden.

Rooster trainingen bij DreSports Amstelveen

Naast Groepstraining zijn er andere mogelijkheden om te trainen in Amstelveen.

  • Maandag 19.00 uur: Small Group Training (SGT)
  • Dinsdag 09.00 uur: Personal Groep Training (PTG)
  • Woensdag 19.00 uur Afvalcursus (duur: 8 weken) *
  • Donderdag 19.00 uur: Personal training (groep)
  • Zaterdag 9.45 uur: Small Group training (SGT)
  • Zaterdag 11.00 uur: G-Fit

Personal training: op afspraak

* Afvalcursus (8 weken): Neem contact op om aan te melden. Sporters krijgen een melding als er een nieuwe startdatum bekend is.