Personal Training
alleen of in groep

Als jouw doel specifiek en persoonlijk is, dan is personal training een goede oplossing. Personal training is vaak een mix van mentale coaching, revalidatie, voeding en natuurlijk fysieke training.

Door één op één te werken met een persoonlijke trainer krijg je intensieve begeleiding om je doel te halen. Wil je dus afvallen, een betere conditie of lichaamshouding, gezonder leven of hulp bij herstel van een blessure: personal training is de oplossing!

Voordat je met sporten begint, is er altijd een intakegesprek met André om vast te stellen waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Hierbij komt ook aan bod wat eventueel je beperkingen zijn, wat je huidige vermogen is en wat haalbaar is.

DreSports stelt aan de hand hiervan een trainingsschema op en blijft je week na week stimuleren om op je trainingsroute te blijven.

Personal Training DreSports

Personal Training is de meest persoonlijk en doelgerichte vorm van begeleiding.

Hierbij wordt aanpak duidelijk uitgestippeld en wordt nauw samengewerkt om doelen samen te behalen. Zeker bij meervoudige (beweeg) problematiek die bijvoorbeeld door blessures komen kan dit een oplossing zijn.

Constante interventies en coaching moeten ervoor zorgt dat oude en nieuwe problemen die zich voordoen tijdens trainingen opgelost worden én geen impact hebben, waardoor vooruitgang gegarandeerd blijft.

Doordat de ruimte tijdens personal training enkel beschikbaar is voor de sporter(s), kan er gericht getraind worden voor persoonlijke doelen.

Personal training bij DreSports vindt plaats op afspraak.

Duur: 30-60 minuten per training.

Personal Training Amstelveen

Personal Training
als duo of samengestelde groep

Personal Training als duo (of samengestelde groep) is een training, waarbij er getraind wordt op dezelfde manier als in de personal training.

Samen trainen in groepsverband, maar toch bezig zijn met je eigen doel, geeft je een extra steun in de rug. Door je aan te melden als duo of samengestelde groep (bijvoorbeeld vrienden) tot 3 personen, heb je altijd een vertrouwd sportmaatje om mee te sporten.

Heb je moeite met consistent naar de sportschool te gaan? Dan kan dit een goede oplossing zijn! Je mede-sporters verwachten je en het kan ook motiverend zijn samen bezig te zijn.

Duur: 30-50 minuten per training

Rooster trainingen

Naast Personal Training en Personal Training Groep zijn er andere mogelijkheden om te trainen in Amstelveen.

  • Maandag 19.00 uur: Small Group Training (SGT)
  • Dinsdag 09.00 uur: Personal Groep Training (PTG)
  • Woensdag 19.00 uur Afvalcursus (duur: 8 weken) *
  • Donderdag 19.00 uur: Personal training (groep)
  • Zaterdag 9.45 uur: Small Group training (SGT)
  • Zaterdag 11.00 uur: G-Fit

Personal training: op afspraak

* Afvalcursus (8 weken): Neem contact op om aan te melden. Sporters krijgen een melding als er een nieuwe startdatum bekend is.