Met meer dan 20 jaar ervaring is DreSports een specialist in Personal Training en coaching. DreSports helpt je om je gezondheid te verbeteren, je grenzen te verleggen en je doelen te behalen. 

SPORTAANBOD

ERVARINGEN

ABOUT

ANDRÉ SANTOS

Ik ben André A. Domingos Santos, oprichter van DreSports, ben geboren in 1979 en woon in Amstelveen. Ik heb de CIOS-opleiding in Amsterdam gevolgd. In 1999 ben ik begonnen als fitness- en aerobicsinstructeur bij een fitnesscentrum in Amstelveen. Sinds 2004 geef ik Personal Training in Amstelveen aan mensen met uiteenlopende doelen. Zo heb ik in de loop van de jaren gewerkt met mensen met (extreem) overgewicht of met lichamelijke beperkingen, maar ook met topsporters. Dankzij deze ervaring heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en ben ik in staat om een optimaal programma samen te stellen op basis van persoonlijke omstandigheden en wensen.

Om goed te kunnen functioneren, moeten lichaam en geest in balans zijn. Heb je weinig energie, pijn bij bewegen of bijvoorbeeld overgewicht, dan ben je niet in balans. Dit heeft natuurlijk ook een negatieve invloed op je geest en andersom. Mensen met stress ervaren meer lichamelijke klachten. En zo kun je steeds verder uit balans raken. Daarom probeer ik in de trainingen zoveel mogelijk lichaam en geest samen te laten werken.

VACATURES

Op dit moment zijn er geen open vacatures.

Volg je een opleiding en wil je werkervaring of een stage doen? Neem contact op met je idee!

DreSports in Amstelveen zet zich in als erkend leerbedrijf om vakmensen op te leiden. Door de kleinschalige organisatie worden leerlingen vakkundig en goed begeleid bij stages voor verschillende opleidingsniveaus. DreSports is er trots op jonge mensen op deze wijze te helpen aan hun toekomst te werken.

OVER ONS

TRAINERS

Het team van DreSports staat voor je klaar om met je aan de slag te gaan. In de privé trainingsstudio in Amstelveen biedt DrSports Personal Training op maat, zowel voor individuen als kleine groepen. Daarbij richten we ons op verschillende doelgroepen. We hebben lessen voor jong tot oud, beginners en ervaren sporters en voor elk budget.

PERSONAL TRAINER

ANDRÉ SANTOS

Ik help je om je doel te bereiken

WAAROM TRAINEN

BIJ DRESPORTS?

KLANT

VOORBEELDEN

 • Yvonne

  Les: Small Group Training
  Doel: Conditie verbeteren

  Als je gaat sporten bij André, weet je zeker dat je je conditie verbetert.

  Lees meer
 • Els

  Les: Small Group Training
  Doel: Conditie verbeteren

  Net op het moment dat je niet meer kunt, dan hoor je André roepen: “Kom op zet door, nog maar 10 seconden!”

  Lees meer
 • Finn

  Les: Personal Training
  Doel: Specifieke training

  André's trainingen zijn nooit saai; elke keer verzint hij iets anders.

  Lees meer